casino

Welkom bij Fortuna 2000 !

In het hartje van Lier (20m van de Grote Markt) vind je één van de voortrekkers uit de Belgische speelzalenverzameling: Fortuna 2000 BVBA. De naam verwijst naar het jaar van oprichting.

Reeds bij het aanmelden aan de receptie valt het warme onthaal op. De receptionist leidt je bij je eerste bezoek in de zaak rond en toont hoe je handig gebruik kan maken van je persoonlijke chipkaart: de waarborg voor uren spelplezier. Veilig, vertrouwelijk en gebruiksvriendelijk.
Let op: de Belgische wetgeving vraagt om bij elk bezoek je identiteitskaart te tonen. De minimumleeftijd voor elke speler is 21 jaar.

Klaar om een gokje te wagen? Bestel nog vlug een frisdrank, warme drank of snelle hap tegen een uiterst democratische prijs om daarna de aftrap te geven aan de roulette, slots, spinner, ... Uiteraard kan je bij je gids van daarnet steeds terecht voor meer info over spelen en spelregels. Voortdurende variatie in ons spelaanbod maakt immers een volgende bezoek steeds de moeite waard!

De aanpalende parking "Grote Markt" (op 10m wandelafstand) zorgt trouwens gegarandeerd voor permanente én anonieme parkeermogelijkheid en dat is mooi meegenomen!


Fortuna 2000 BVBA
Florent Van Cauwenberghstraat 9
2500 Lier

Openingsuren

ma-vr/lun-ven/mon-fri:11h-03h
za-zo/sam-dim/sat-sun:14h-03h
feestd./j.de fête/holid.:14h-03h
Fortuna 2000 © 2017 - login